آموزش کامپیوتر
در این وبلاگ اموزش سعی کرده ام همه چیز درباره ی کامپیوتر را در اختیار کاربران عزیز قرار دهم .
 
چهار شنبه 31 خرداد 1391برچسب:, :: 16:44 ::  نويسنده : محمد عزیزی

آمریکا پس از سه سال تاخیر توانست دوباره خود را وارد لیگ ابررایانه‌های جهان کرده و با عقب راندن ابررایانه "فوجیتسو K" ژاپن ادعای پرسرعت‌ترین ابررایانه جهان را در میان رقبای خود مطرح کند.


 


به گزارش سافت گذر به نقل از همشهری آنلاین؛ ابررایانه "سکوویا" (Sequoia) که از سرور BlueGene/Q شرکت IBM بهره برده است،‌ توانسته در لابراتوار ملی لارنس لیورمور وزارت انرژی آمریکا با استفاده از 1.5 میلیون هسته پردازشگر به سرعتی برابر 16.32 پتافلاب،‌ یعنی یک تریلیون محاسبه در ثانیه، دست پیدا کند.

سکوویا یکی از کم‌مصرف‌ترین سیستم‌های محاسباتی در لیست نیم‌سالانه 500 ابررایانه برتر جهان است که به تازگی منتشر شده است.

برترین ابررایانه جهان در گزارش‌های اخیر این رتبه‌بندی از نوامبر سال 2009 تا به حال ابررایانه "فوجیتسو K" ژاپنی‌ها در موسسه علوم محاسباتی "ریکن" بود که در گزارش جدید به رتبه دوم تنزل مقام یافته است. سرعت محاسباتی این ابررایانه 10.51 پتافلاب با استفاده از 705 هزار هسته پردازشگر بوده است.

از میان 10 سیستم برتر،‌سه سیستم به ایالات متحده آمریکا،‌ دو سیستم به چین و دو سیستم به آلمان اختصاص دارند. کشورهای ژاپن،‌ فرانسه و ایتالیا هرکدام یک سیستم در این لیست به خود اختصاص داده‌اند. این در حالی‌است که شرکت IBM سازنده پنج ابررایانه از 10 ابررایانه برتر جهان است.

بریتانیا در 100 ابررایانه برتر جهان 6 جایگاه را از آن خود کرده است که دو جایگاه به دانشگاه ادینبرگ و دو جایگاه به دفتر هواشناسی بریتانیا اختصاص دارند.

 10 ابررایانه برتر جهان بر اساس گزارش جدید 500 ابررایانه برتر جهانرتبه مکان نام ابررایانه تعداد هسته‌های پردازشگر سرعت (پتافلاب) انرژی(KW)
1 آمریکا Sequoia/IBM 1,572,864 16.32 7890
2 ژاپن K/Fujitsu 705.024 10.51 12659
3 آمریکا Mira/IBM 786,432 8.16 3945
4 آلمان SuperMUC/IBM 147,456 2.89 3422
5 چین Tianhe-1A/NUDT 186,368 2.56 4040
6 آمریکا Jaguar/Cray Inc 298,592 1.94 5142
7 ایتالیا Fermi/IBM 163,840 1.72 821
8 آلمان JuQUEEN/IBM 131,072 1.38 657
9 فرانسه Curie thin nodes/Bull 77,184 1.35 2251
10 چین Nebulae/Dawning 120,640 1.27 2580


چهارمین ابر رایانه پرسرعت جهان که مشهورترین آنها در اروپا نیز به شمار می‌رود،‌ابررایانه SuperMUC است که توسط شرکت IBM ساخته شده و در مرکز رایانه دانشگاه مونیخ مستقر است. این سیستم از آب برای خنک‌سازی استفاده می‌کند،‌به این شکل میزان مصرف انرژی این سیستم 40 درصد کمتر از سیستم‌هایی خواهد بود که از هوای خنک برای خنک‌سازی استفاده می‌کنند. اوج تئوریک سرعت این ابررایانه 3 پتافلاب است،‌یعنی قدرتی برابر قدرت 110 هزار رایانه شخصی.



بر اساس جدیدترین لیست 500 ابررایانه برتر جهان،‌ کشورهای آمریکا،‌ژاپن،‌آلمان،‌ چین،‌ ایتالیا و فرانسه به ترتیب 10 رتبه اول جهان را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین بخش آماری این گزارش جدید نشان می‌دهد شرکت IBM هم از نظر سهم سیستمی و هم از نظر سهم عملکردی از درصد بسیاربالاتری نسبت به شرکت‌هایی از قبیل HP یا Dell برخوردار است. سهم سیستم شرکت IBM در میان برترین ابررایانه‌های جهان 42.6 درصد و سهم عملکردی این شرکت در میان این ابررایانه‌ها 47.5 درصد اعلام شده است.

از یگر اطلاعات جالب توجهی که در این گزارش به آن اشاره شده،‌ تعداد هسته‌های پردازشگر به کارگرفته شده در سیستم ابررایانه‌ها است که بر اساس آن تعداد هسته‌های شرکت IBM برابر 6 میلیون و 648 هزار و 264 اعلام شده است. 

 در عکس سمت چپ سیستم عامل سیمبین را می بینید که سریعا راه نابودی را پیمود و در سمت راست لومیا را با سیستم عامل ویندوز فون، در ابتدای راه موفقیت.


سامسونگ در فروش موبایل از نوکیا پیشی گرفت و به پادشاهی ۱۴ ساله نوکیا بر دنیای موبایل پایان داد. بر اساس آمارها در سه ماهه اول ۲۰۱۲ نوکیا ۸۳ میلیون موبایل فروخته است، در حالی که سامسونگ ۹۲ میلیون. در دنیای پر تلاطم موبایل ۱۴ سال در مقام اول قرار داشتن، کاری بس مشکل و شگفت انگیز است، اما کاهش تدریجی نوکیا در سال های اخیر دلایلی بسیار خاص دارد. پس در ادامه با ما باشید تا اشتباهات نوکیا - یا از طرف دیگر کارهایی که سامسونگ به خوبی از پس شان بر آمد - را بررسی کنیم.

نوکیا بسیار کند عمل کرد

نوکیا یک پیشگام در بازار موبایل های هوشمند بود. در حقیقت او بود که معنای اسمارت فون را با سری ۶۰ سیمبین خود در سال ۲۰۰۲ به دنیا فهماند. اما پس از آن، روند رشد سیستم عامل بسیار کند دنبال شد. طی پنج سال سیمبین تغییر چندانی نکرد و امکان خاصی به آن اضافه نشد.


در سال ۲۰۰۷، ناگهان اپل، آیفون را معرفی کرد. یک موبایل با صفحه نمایش کاملا تاچ و یک سیستم عامل بر معنای اپلیکیشن. آیفون بسیاری از تعریف ها و انتظارات را راجع به یک اسمارت فون، تغییر داد.


زمانی که نوکیا نتوانست در مقابله با آیفون تغییر خاصی در سیستم عاملش بدهد، مشتریان متوجه شدند که نوکیا توان مقابله با اپل را ندارد و شروع به جابجایی به سمت اسمارت فون های واقعا هوشمند کردند. با گذشت چند سال، پلتفرم سیمبین پیر و پیر تر شد. سالخوردگی او هنگام مقایسه اش با iOS و اندروید بیشتر توی چشم می زد. از طرف دیگر دنیای موبایل با سرعت زیادی در حال رشد بود (و هنوز هم هست). مشتریان دیگر به موبایل به چشم یک تلفن قابل حمل با یک مرورگر درب و داغان برای وبگردی نگاه نمی کردند، آنها یک مینی کامپیوتر واقعی می خواستند.


وین لم، تحلیلگر برجسته IHS می گوید «زمانی که اپل با آیفون وارد شد، به همه نشان داد که یک شرکت چگونه باید یک اسمارت فون را بسازد. نوکیا باید در پاسخ به آیفون سریع تر عمل می کرد. آنها تا سال ۲۰۱۱ هیچ کاری نکردند و بالاخره به ویندوز فون رو آوردند. حالا آنها دارند چوب پاسخ کندشان را می خورند.»


از طرف دیگر، سامسونگ حرکت سریعی در بازار تلفن های هوشمند داشت. سامسونگ به سرعت ضعف خود را در سیستم عامل شناخت و روی آن پافشاری چندانی نکرد. اما از آنجایی که نوکیا یک سیستم عامل نسبتا موفق داشت، حاضر نشد آن را رها کند و این کار یک اشتباه بزرگ بود. (همان اشتباهی که ریم با نگه داشتن سیستم عامل بلکبری در حال انجام آن است.)


الکس اسپکتور، تحلیلگر آمار (Strategy Analytics analyst) می گوید «اگر به چند سال قبل نگاه کنید، می بینید که سامسونگ هیچ جایی در اسمارت فون ها نداشت، چنین رشدی برای او بسیار مشکل تر از نوکیایی بود که سرامد شرکت های موبایل زمان خود محسوب می شد.

اندروید (برای سامسونگ) رایگان است و ویندوز فون (برای نوکیا) پولی

سرعت عمل سامسونگ تنها علت برتری نبود. برتری دیگر چند سیستم عاملی بودن این شرکت بود. سامسونگ علاوه بر اندروید و ویندوز فون، برای روز مبادا، بادا (Bada = سیستم عامل متعلق به خود سامسونگ) را نیز زنده نگه داشته. اما فعلا اندروید رایگان و کارامد، برگ برنده اصلی سامسونگ است.


آقای اسپکتور می گوید «سامسونگ اندروید را در زمان درستی انتخاب کرد و از تکامل آن سود زیادی برد. با توجه به اینکه سامسونگ بازیکن اصلی فضای اندروید است، بخش اعظم موفقیت اندروید متعلق به سامسونگ شد.


از طرف دیگر، نوکیا زمان زیادی را با تمرکز روی سیمبین - تا دوستی اخیر با مایکروسافت - تلف کرد. از طرف دیگر، آنچنان که از آمارها بر می آید، گل سرسبد موبایل های ویندوز فونی نوکیا، لومیا، هنوز فروش کافی را برای بالا نگه داشتن شرکت نداشته است.


آقای لم می گوید «روی کاغذ همکاری دو شرکت خوب است، اما شروع این همکاری - دو سال بعد از ورود آیفون و اندروید - برای تصاحب بازار خیلی دیر بود.

عدم جلب رضایت هیچ یک از طبقه های بازار

نوکیا نه تنها در دنیای اسمارت فون ها کند عمل کرد و طبقه بالا را از خود رنجاند، که طبقه میانه و پایین بازار را نیز در نظر نگرفت. سایر شرکت های رقیب مانند اچ تی سی، هوایی و ZTE با هدف قرار دادن طبقه میانه و پایین مانند بازارهای چین ضربه سخت دیگری به نوکیا وارد کردند.


آقای اسپکتور می گوید «نوکیا به خرده فروشی ها هم توجه چندانی نکرد. این فروشندگان گرچه سود چندانی نداشتند، اما با رها کردن آنها و رانده شدن به سوی رقبا، به یک خطر دیگر برای نوکیا در بازار طبقه پایین بازار تبدیل شدند.

نوکیا با کلاس نیست

گرچه موبایل های پاره آجری قدیمی نوکیا - و بازی مار (Snake) روی آنها - حس نوستالژی آدم را بالا و پایین می کند، اما این مسئله هم یک مشکل دیگر نوکیا است. مشتریان، خصوصا نوگراها، نام نوکیا را چیزی متفاوت از تکنولوژی حس می کنند. و در دنیای حاضر، داشتن جدیدترین و درخشنده ترین گجت اهمیت اصلی را دارد.


آقای لم می گوید «نوکیا یک جور برند قدیمی است و با آن احساس جدید بودن ندارید. امروزه نام سامسونگ با نوگرایی عجین شده است. نوکیا مانند یک چمدان قدیمی است که تلفن های پاره آجری سنتی را درون خود نگه می دارد.»


نوکیا در بازار جدید یک نوگرا نبود. اقدام مخترعانه بزرگی انجام نداد. حداقل نه تا زمان ورود موبایل های ویندوز فون.

نوکیا مرد عمل نبود

یکی از برتری های اصلی سامسونگ و سایر شرکت ها نسبت به نوکیا عکس العمل های سریع شان بود. سامسونگ با موبایل سرامد زمان خود، گالاکسی اس توانست پاسخ خوبی به امکانات آیفون بدهد. اما نوکیا هیچ وقت در برابر برگ های برنده و موبایل های خاص شرکت های رقیب، چیزی رو نمی کرد و حرفی برای گفتن نداشت.


آقای اسپکتور می گوید «اگر به عملکرد اپل نگاه کنید، می بینید که تلفن شرکت را فقط تحت برند آیفون عرضه کرد. نامی به یادماندنی و خاص که مشتریان برای ورودش لحظه شماری می کنند. سامسونگ هم روش بسیار مشابهی برای تلفن های اصلی اش پیش گرفت. مشتریان می دانند که هر سال باید منتظر یک گالاکسی اس جدید باشند. این انتظار تقاضای خرید را افزایش می دهد.»


از طرف دیگر، سامسونگ یک طیف گسترده از اسمارت فون ها دارد و بسیاری از آنها زیر ۲۰۰ دلار قیمت دارند. به این ترتیب طبقه ای که توانایی (یا قصد) خرید موبایل های گران قیمت شرکت را ندارند، نیز دست خالی برنمی گردند. در اینجا سامسونگ از روند تولید سخت افزار خود - برای کاهش هزینه تولید و در نتیجه کاهش هزینه تمام شده موبایل هایش - به خوبی بهره برده است.


آقای لم می گوید «برخلاف سایر شرکت ها، سامسونگ توانایی تولید تمامی سخت افزارها از جمله نمایشگر، پردازنده و … را دارد.»


اما چندان نگران و نامید نباشید. اگرچه اوضاع ظاهری نوکیا در سال های اخیر بهم ریخته، در گوشه رینگ گیر افتاده و شرکت ها قصد دارند از رویش رد شوند، آب برایش در دنیای اسمارت فون ها حسابی گل آلود شده و سامسونگ هم به زیبایی در حال ماهی گرفتن است، اخیرا هم کرسی پادشاهی کل موبایل ها را به همان سامسونگ داده است و در درون شرکت هم، سیمبین عزیزش در کنجی خزیده و نفس های آخر را می کشد، گرچه مجبور شده است ۱۰ هزار نفر از کارمندانش را اخراج کند، چند شرکت اش را تعطیل کند، چند مدیرش را تعویض، گرچه همین چند روز پیش ۱۰ درصد سهامش کاهش یافته است، اما به معنی این نیست که این شرکت با ویندوز فون ها برنمی گردد، هنوز هم طراحی های لومیایش خیره کننده اند، هنوز هم دوربین پیورویوی او برای بقیه شرکت ها دست نیافتنی و برای کاربران شگفت انگیز است و از همه مهم تر او تجربیات تلخی دارد که در پیمودن ادامه راه با ارزش ترین راهنمایش هستند.


آقای لم می گوید «نوکیا و مایکروسافت ضعیف نیستند، آنها برای خودشان سرمایه ای هستند. ما اعتقاد داریم که نتیجه خوبی در این دوستی است و در طولانی مدت ویندوز فون موفق خواهد بود. در سال مالی آینده، این شرکت بسیاری از مخارج خود را کاهش می دهد و واقعا روی چیزهایی که به سود شرکت است تمرکز می کند.»

دو شنبه 22 خرداد 1391برچسب:, :: 17:7 ::  نويسنده : محمد عزیزی


 

شاید اولین نکته ای که در تصویر بالا توجه شما را هم به خود جلب کرده، سرسره ای است که دو طبقه از این دفتر را به هم ارتباط می دهد. به نظر قدری عجیب می آید اما این طور که پیداست باید قبول کرد که مایکروسافت هم تصمیم گرفته تا مسیر شرکت های دیگری مثل گوگل را طی کند و فضاهایی را برای کارمندانش در نظر بگیرد که بیشتر از یک محیط خشک اداری، به زمین های بازی شبیه اند. 

اجازه بدهید با هم به سراغ این دفتر تازه تأسیس برویم و سری به بخش های مختلف آن بزنیم. پس اگر موافقید در ادامه مطلب همراه با ما باشید.


 



 



ادامه مطلب ...
جمعه 19 خرداد 1391برچسب:, :: 16:23 ::  نويسنده : محمد عزیزی

 

 

 

نکات کامپیوتری

تولید عکس های Gif با کیفیتی در حد JPG
این کار توسط فتوشاپ امکان پذیر است و برای این کار از منوی File گزینه Save As for WEB را انتخاب می کنیم سپس در زیر قسمت Settings عبارت Jpeg را به Gif تغییر می دهیم و OK را می زنیم.

عکسهایی که با این روش ایجاد می شوند دارای حجم کمتری نسبت به عکسهای jpg می باشند و برای استفاده در وبسایت ها مناسبند


اگر از دو ویندوز استفاده می کنید باید بعضی از برنامه هایتان را در هر دو ویندوز نصب کنید و این مسئله باعث می شود که حجم زیادی از هارد دیسکتان اشغال شود و برای حل این مشکل ابتدا در ویندوز XP برنامه مربوطه را نصب کنید و سپس در ویندوز 98 مسیر نصب را مثل ویندوز XP بدهید ، مثال : C:program files Opera 7.11
حالا می خواهم اثبات کنم که چرا این روش بهترین و درست ترین راه حل است. وقتی شما یک برنامه مثل Photoshop را نصب می کنید تمام فایلهای آن در شاخه D:program filesPhotoshop قرار نمی گیرد و تعدادی از فایلهای برنامه در قسمتهای مختلف شاخه Windows قرار می گیرد ولی فایل های درون شاخه Photoshop در هر دو ویندوز مثل هم است و در حقیقت با این روش نصب فقط فایلهایی که باید در شاخه ویندوز قرار گیرند کپی می شوند و ویندوز دوم از همان فایلهای photoshop که در ویندوز اول بوده استفاده می کند.
نکته : ویروس کشها را در هر دو ویندوز به صورت مجزا نصب کنید.



تا حالا شده که بخواهید مطالب گذشته یک وبلاگ خاص را ببینید و باید برای این کار هر دفعه صفحه مربوطه را Save کنید ولی من می خواهم یک روش بسیار بهتر را به شما یاد بدهم و برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید {یک صفحه وب را باز کرده اید و می خواهید دفعه بعد که آن صفجه را باز می کنید ، صفحه قبلی از Temporary حذف نشود}
ابتدا سایت مربوطه را همراه WWW تایپ کنید مثل www.mohammad200300.blogsky.com و در دفعات بعدی فقط با آدرس mohammad200300.blogsky.com وارد سایت مربوطه شوید بدین ترتیب صفحه www.mohammad200300.blogsky.com کاملا دست نخورده می ماند و شما می توانید صفحه www.mohammad200300.blogsky.com را بدون هیچ تغییری مشاهده کنید و این در حالی است که همیشه همین صفحه را از طریق آدرس mohammad200300.blogsky.com به صورت Update شده استفاده می کنید.




کپی کردن سی دی های خش دار:
روش کار با این برنامه به نظر ساده می آید ولی اگر می خواهید همه سی دی های خش دار را کپی کنید و برنامه قفل نکند یا با پیغام خطا رو به رو نشوید مراحل زیر را طی کنید.
ابتدا برنامه را باز می کنیم و از ساختار درختی که سمت چپ برنامه قرار دارد دنبال گزینه ISO که به رنگ قرمز می باشد می گردیم و روی آن کلیک راست می کنیم تا لیست فایلها ظاهر شود، برای کپی کردن فایل مورد نظر باید روی آن کلیک راست کنیم و گزینه extract که اولین گزینه می باشد را انتخاب کنیم و سپس محل ذخیره فایل را مشخص می کنیم.
نکته 1: Iso Buster برای کپی کردن برنامه ها مناسب نمی باشد و ممکن است برنامه مذبور در هنگام نصب یا اجرا شدن با اشکالاتی همراه شود.
نکته 2: فایلهای تصویری معمولا به صورت Mpeg2 رایت می شوند تا در VCD نیز قابل اجرا باشند و به همین دلیل شما باید بعد از یافتن گزینه ISO روی شاخه MPEGAV کلیک کنید تا بتوانید لیست فایلهای تصویری را ببینید.
()

     
 



ترفند مربوط به تغییر چهره و حتی ایجاد افکت در Photoshop 6.0 { ممکن است در ورژن های جدیدتر فتوشاپ هم عمل کند}
برای این کار کلیدهای Ctrl+Shift+X را فشار می دهیم ، سپس کادری باز می شود که می توانید از ابزارهای آن که در سمت چپ برنامه قرار دارد استفاده کنید.
از ابزارهای مذکور می توانید برای افکتهای کوچک و بزرگ کردن و تغییر چهره و تبدیل آنها به شخصیتهای خنده دار استفاده کنید.



وارد کردن مشخصات در آهنگهایی که پسوند MP3,WMA دارند.
روش اول {توسط ویندوز}: روی آهنگ مورد نظر کلیک راست می کنیم و سپس گزینه Properties را انتخاب می کنیم و بعد از آن سربرگ Summary و Advanced را انتخاب می کنیم {ممکن است گزینه Advanced قابل انتخاب نباشد}. در آخر هم جلوی هر کدام از گزینه ها که کلیک کنید می توانید مشخصات را در آن وارد کنید.
مزیت: ویندوز قابلیت وارد کردن مشخصات را کامل تر و راحت تر در اختیار کاربر می گذارد.
نکته: اگر فایل مذبور در حالت Read Only باشد قابل تغییر نیست و به همین دلیل نمی توانید در کادرهای مربوطه چیزی بنویسید. برای خارج کردن فایل از حالت read only باید روی آن راست کلیک کنید و سپس گزینه Properties و بعد از آن، تیک گزینه read only را بردارید.
روش دوم {توسط Winamp } ابتدا از قسمت Play List وینمپ یکی را انتخاب می کنیم و Alt + 3 را می زنیم، سپس کادری باز می شود که در آن می توانیم مشخصات آهنگ را وارد کنیم ، بعد از وارد کردن مشخصات دکمه Update را می زنیم.
نکته : توجه داشته باشید که فایل را از حالت read only خارج کنید تا در هنگام Update کردن موزیک با پیغام خطا مواجه نشوید.
نکته مهم : برای رد و بدل کردن پیغام های محرمانه نیز می توانید از قسمت Comment که در فایلهای موزیک وجود دارد استفاده کنید.




 

جمعه 19 خرداد 1391برچسب:, :: 16:11 ::  نويسنده : محمد عزیزی

لینک وب سایت ها و مقالات مفید



http://www.zibatar.in اولین وبسایت دسته جمعی که شیوه کار آن به قرار زیر است.کاربران لینک مقالات جالب و خواندنی را در آن قرار می دهند و اگر کاربران سایت رای کافی به مطلب فوق بدهند این مطلب در صفحه اصلی درج می شود. مقالات می تواند از تمام زمینه های علوم باشد



کامپیوتر :

http://systemgroup.net/ سایت همکاران سیستم
http://www.iranjavascript.com در این سایت کدهای جاوا اسکریپت بسیاری ُ برای استفاده در وبلاگ یا وب سایت وجود دارد
http://www.infogostar.com سایت انفورماتیک گستر (از شرکت های فعال در زمینه واردات و گارانتی قطعات کامپیوتر)
http://gigapcgames.com/ معرفی بازی های جدید و همچنین کدهای تقلب بازی ها و ...
http://computernews.ir/ سایت اخبار حوزه کامپیوتر

http://www.narenji.ir/ سایت اخبار حوزه کامپیوتر

http://iranictnews.ir/ سایت اخبار حوزه کامپیوتر
www.driveragent.com تمام درایور های مورد نیاز سخت افزارهایتان را می توانید در این سایت بیابید . همچنین می توانید برای نصب اتوماتیک سخت افزارها یک برنامه دانلود کنید. این برنامه می تواند کامپیوترتان را بررسی کند و هر سخت افزاری را که نصب نکرده اید به طور خودکار نصب کند

http://price.zigorat.com/zigoratnotebooks.pdf لیست قیمت لپ تاپ های دل با گارانتی معتبر زیگورات.لازم به ذکر است لپ تاپ های دل این شرکت نسبت به شرکت های دیگر از مشخصات بهتر و قیمت پایین تری بهره می برند.

http://www.faragiri.com/ آموزش از راه دور

www.avajang.com

http://service.avajang.com/fa/support/faq/index.asp صفحه مربوط به پرسش و پاسخ های شرکت آواژنگ (نمایندگی محصولات GigaByte در ایران) که در آن می توانید جواب بسیاری از سوالات و مشکلات کامپیوترتان را پیدا کنید.

http://ihddc.com/indexfa.htm سایت مرکز تخصصی بازیابی اطلاعات هارد دیسک

www.sakhtafzar.com مقالات حوزه کامپیوتر و سخت افزار

http://www.shahrsakhtafzar.com

http://www.kasperskylabs.ir/ وب سایت ایرانی شرکت آنتی ویروس کاسپرسکای

www.sazgar.com سایت شرکت سازگار ارقام که یکی از معروفترین شرکت های فعال در زمینه واردات و گارانتی محصولات سخت افزاری می باشد.از هارد دیسک های مکستور گرفته تا لپ تاپ های ASUS

www.srco.ir حاوی مقالات بسیاری در مورد سخت افزار و امنیت و هک و غیره می باشد....

تنها اشکالش این است که این وبسایت چند سالیست که به روز نمی شود و از این رو مقالات آن بیشتر برای افراد مبتدی مفید خواهد بود





موبایل:

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml

www.irmob.com

http://www.gsmarena.com

http://www.psiloc.com

www.symbianware.com

http://www.persianbyte.com

http://www.samsung.com/iran

http://www.samsung.com/iran/digitall

http://www.samsung.com/iran/products/index.htm

http://www.samsung.com/iran/products/gsm/gsm/index.asp

http://www.mobilestan.com







دانلود:

www.download.com مشهورترین و معتبرترین منبع دانلود نرم افزار

http://p30download.com/ یک سایت ایرانی برای دانلود انواع نرم افزار

http://www.youtubeto3gp.com/ دانلود فیلمهای یوتوب به صورت FLV,MP4,3pg

برای این منظور آدرس فیلم مربوطه را در سایت بالا درج می کنید، سپس آدرس فایل تصویری یوتوب که از نوع FLV. می باشد را دریافت می کنید(برای پخش فایهای FLV به برنامه FLV player نیاز دارید). همچنین می توانید با تیک زدن گزینه های MP4 ,3gp آدرس دانلود فایل تصویری مورد نظر را با پسوند های ذکر شده دریافت نمایید. برای دانلود فایلهای مذکور از برنامه هایی مثل Download accelerator Plus نیز می توانید استفاده کنید تا سرعت دانلود افزایش یابد









اخبار :

www.donya-e-eqtesad.com
http://ghalamnews.ir









وب سایت رسمی برخی از شرکت های نرم افزاری :

www.powerquest.com وب سایت شرکت Partition magic

http://www.pocketquran.com/ وب سایت برنامه قران

http://www.ariolic.com/ نرم افزار تست هارد دیسک بنام Active SMART که علاوه بر نمایش دفعات روشن و خاموش شدن هارد دیسک و مدت زمانی که هارد دیسک روشن بوده قادر است وضعیت سلامتی هارد دیسک را نیز نشان دهد و بدین ترتیب می توانید قبل از اینکه هارد دیسک خراب شود از اطلاعات آن پشتیبان تهیه کنید. همچنین نرم افزار ویژه ای نیز برای تست حافظه های USB در این سایت وجود دارد

نکته : برای فعال شدن این نرم افزار باید مطمئن شوید قابلیت HDD S.M.A.R.T در بایوس سیستم فعال است.





مقاله و کتاب الکترونیکی :

http://www.isfahan4u.com/persianlinks.htm یکی از بزرگترین منابع علمی در همه زمینه ها

http://www.parstech.org/ کتاب الکترونیک در تمام زمینه ها

http://arsanjan.blogfa.com/

www.irebooks.com

http://www.takbook.com/







خودرو :

http://www.farpic.blogfa.com/
www.autospies.com
http://www.desktopmachine.com/
http://www.carwalls.com/






مراجع تقلید:

http://www.saafi.ir/
www.noorihamedani.com
http://www.makaremshirazi.org/persian/
www.sistani.org







دیگران :

http://www.tinypic.com/ در این سایت به آسانی می توانید عکسهایتان را آپلود کنید

http://118.tct.ir سایت ۱۱۸ ایران

www.multimap.com

www.parseek.com اولین موتور جستجوی ایرانی

http://www.zshare.net/ برای آپلود فایل

http://www.sony-mea.com/ وبسایت خاورمیانه سونی
http://www.sony.co.ir وبسایت فارسی شرکت سونی

http://www.istgah.com/fireview/kid_23/page_8/188432.html پروژه های دانشجویی

http://fa.wikipedia.org/wiki/ صفحه فارسی Wikipedia

www.irandeserts.com سایت کویرهای ایران که علاوه بر معرفی کویرها ، اقدام به برگذاری تورهای دسته جمعی نیز می کند

http://www.irantelecom.ir/ سایت مخابرات ایران

www.post.ir وبسایت شرکت پست ایران

http://tntsearch.post.ir/ ره گیری مرسولات پستی

http://www.sunglassesitaly.com پورتال کلیه شرکت های سازنده عینک های ایتالیایی (قبل از خرید عینک حتما از این سایت دیدن کنید.قیمت ها که بر حسب دلار می باشند تا حدودی در بازار ایران نیز صدق می کنند

http://computernews.ir/article.aspx?n=2008-12-1000832 مقاله ای درمورد آورکلاکینگ

http://computernews.ir/article.aspx?n=2008-12-1000863 مقایسه رم ها ddr2,ddr3 از لحاظ نظری و عملی 

جمعه 19 خرداد 1391برچسب:, :: 15:56 ::  نويسنده : محمد عزیزی

افزایش امنیت به میزان 90 درصد

به دلیل این که هر روز ترفندهای جدیدی برای ویروسی کردن و هک کردن کامپیوترهای شخصی به وجود می آید تصمیم گرفتم در این مقاله مطالبی را اراعه کنم که باعث افزایش 90 درصدی امنیت کامپیوتر شما می شود.
کامپیوتر شما هر روزه در اینترنت مورد هدف حمله هکرها قرار می گیرد و با خطرات بیشمار ویروس ها و کدهای مخرب رو به رو می شود که از نظر تعداد می توان 99 خطر از 100 تا را متوقف کرد ولی همین 1 خطر باعث کاهش امنیت به میزان 10% می شوند چون این حمله ها وخطرها توسط افراد عادی و تازه کار نیست و عاملان آنها در کار خود بسیار تبهر دارند ، در اکثر موارد می توانند از تمام مرزهای امنیتی بگذرند و به طور کامل به مقصود خود برسند. {این حملات هدفمند هستند}








1: استفاده از ویروس کشهای پولی :
Norton Anti Virus 2010 و McAfee که اگر Pack کامل باشد خیلی بهتر است { پک کامل شامل Anti virus, Anti Spyware/Adware, Firewall, Anti spam, Security Center, Privacy Service می باشد} پک کامل مربوط به شرکت Symantec به نام Norton Internet Security و پک کامل McAfee با نام Internet Security Suite عرضه می شود.
نکته:از آنجایی که نمی توانید نسخه های مجانی یا آزمایشی ویروس کش های فوق را دانلود نمایید بهتر است یک نسخه ارژینال از آنها را تهیه نمایید یا اینکه آنها را به طور کلی فراموش کنید و هرگز از نسخه های قفل شکسته آنها استفاده نکنید.
آدرس سایت ها: www.mcafee.com , www.symantec.com




1.1: استفاده از ویروس کش های قانونی که به صورت آزمایشی (30 روزه) و یا مجانی ارائه می شوند:
استفاده از ویروس کش های AVG,Avast,Ad-aware
همه ضد ویروس های فوق دارای یک ورژن آزمایشی (مدت دار) و همچنین یک ورژن مجانی می باشند (ورژن های رایگان از امکانات کمتری نسبت به آزمایشی برخوردار هستند ولی باز هم بسیار مفیدند و نگارنده نیز از ورژن مجانی ویروس کش های فوق استفاده می کند) و می توانید آنها را از سایت های اصلیشان که در پایین آمده دانلود کنید

www.avast.com , www.avg.com , www.lavasoft.com

تفاوت عمده نسخه آزمایشی با مجانی این است که ، نسخه آزمایشی همان نسخه فول است که دارای محدودیت زمانی می باشد و قابلیت شناسایی heuristic آن بسیار بالاتر است (heuristic به معنی اکتشافی است و این قابلیت باعث می شود که ویروس کش حتی قادر به شناسایی ویروس هایی باشد که برای آن تعریف نشده است و در کتابخانه ویروس آن موجود نباشد )
استفاده از همه ویروس کش های Avast,AVG,Ad-Aware به صورت دوره ای بسیار ضروری است زیرا کتابخانه ویروس، دو ویروس کش Norton , McAfee فرق چندانی با هم ندارند و ویروس های یکسانی را می شناسند - به همین خاطر توصیه می کنم به صورت دوره ای و هر 3 ماه یکبار اقدام به نصب یکی از ویروس کش های فوق نمایید.



نکته مهم : تعداد ویروس هایی که Avast قادر به شناسایی آنها می باشد بسیار بیشتر از McAfee , Norton می باشد. با تجربه و آزمون و خطا ثابت شده بسیاری از ویروس های خطرناک فقط و فقط توسط Avast قابل شناسایی بودند نه با هیچ ویروس کش دیگر.
توجه داشته باشید که نرم افزارهای فوق را از سایتهای اصلی آنها بگیرید و اقدام به خرید آنها از بازار غیر قانونی کشورمان (نرم افزار های قفل شکسته و بدون رعایت حقوق مالکیت معنوی ) نکنید ، چون اکثر شرکتهای کامپیوتری ( یا بهتر بگویم شرکت های رایت کننده سی دی ) اصلا به این نکته توجه نمی کنند که این ویروس کش ها را باید از سایت اصلی آنها دانلود کنند. در بسیاری از موارد نسخه های کرک شده و گاها ویروسی را از سایتهای غیر قانونی یا به اصطلاح Warez دانلود می کنند و این خود باعث می شود که برنامه قابلیت های خود را از دست بدهد. در بعضی موارد که خودم شخصا تست کردم، ویروس کش قفل شکسته ای که خریداری نمودم خودش حاوی یک برنامه مخرب بود.



نکته : ویروس کش Ad-aware قبل از اینکه به ویروس کش مجهز شود یک برنامه ضد جاسوسی و ضد trojan و ضد malware و ضد Rootkit به شمار می رفت و به تازگی به ضد ویروس نیز مجهز شده است ، به طوری که این محصول دارای دو ورژن می باشد که یکی از آنها بدون ویروس کش است و فقط نرم افزارهای مخرب ذکر شده (trojan,...) را شناسایی می کند و محصول دیگر علاوه بر قابلیتهای فوق، ویروس کش هم دارد. Ad-aware بهترین و شناخته شده ترین برنامه ای است که می تواند نرم افزارهای مخرب را شناسایی کند.از آنجایی که نرم افزار ای مخرب از الگوها و روش های ویروس ها استفاده نمی کنند بسیاری از آنها از دید ویروس کش های فوق مخفی می مانند.
اکثر کدها و نرم افزارهای مخرب همراه با برنامه های کاربردی در کامپیوتر شما نصب می شوند و حتی نمونه هایی از آنها در فایل های فلش نیز جاسازی می شوند (مثلا یک نرم افزار مخرب را در یک Screen Saver زیبا جاسازی می کنند و به محض اجرای آن سیستم شما آلوده می شود). بدین ترتیب با اجرای یک فایل فلش یا ... ، کامپیوتر شما آلوده می شود و به عنوان مثال برنامه مخرب رمز عبور کارت اعتباری شما را به هکر ارسال می نماید.



نکته : بر اساس تجربه شخصی متوجه شدم که Avg بهتر از تمام ویروس کش های فوق قادر به شناسایی کدهای مخرب آنلاین است (منظور کدهای مخربی است که در صفحات وب جاسازی شده اند در هنگام وبگردی با آنها رو به رو می شوید ) همچنین قابلیت شناسایی realtime یا بی درنگ آن نیز از ویروس کش های دیگر، بهتر است.
اگر قصد خرید ویروس کش های فوق را ندارید پیشنهاد می کنم نسخه های آزمایشی یا زمان دار این برنامه ها را دانلود کنید و سپس با دادن سریال نامبر (سریال غیر قانونی و جعلی بدهید) اقدام به رجیستر کردن آنها بنمایید و هرگز نسخه کامل یا فایل اجرایی ویروس کش را از سایت های Warez که نرم افزارهای کرک شده را ارائه می دهند دانلود نکنید.



نکته بسیار مهم: ویروس کش Panda را نصب نکنید چون فایل اصلی اجرایی آن ویروسی است و توسط ویروس کش معروف Iris شناخته می شود ولی چون ویروس کش iris ورژن جدید ندارد کاربران تازه کار با آن اشنایی ندارند ولی کاربرای قدیمی مثل خودم :-) این ویروس کش را به خوبی می شناسند. چند وقت پیش که می خواستم Iris را دانلود کنم، در گوگل سرچ کردم ولی آن را پیدا نکردم و در عوض به مطلبی بر خوردم مبنی بر اینکه این ویروس کش 80% ویروس های ویندوز 95 و 98 را می شناسد ولی این ویروس کش در ویندوز ایکس پی اجرا نمی شود (البته این بدان معنی نیست که ویروسهای ویندوز های دیگر را نمی شناسد و همانطور که می دانید اکثر ویروس ها توانایی این را دارند که در تمام ویندوزها فعالیت کنند).



نکته: این ویروس کش را باید مثل McAfee در حالت Heuristic قرار دهید و شناسایی ویروس توسط این ویروس کش تا حد زیادی بستگی به تنظیمات صحیح آن دارد.
مهمترین و شاید خطرناک ترین ویروسی که تا کنون توسط هیچ ویروس کشی شناخته نشده است ویروس Win95.CIH است که فقط Iris و Avast آن را می شناسد و به شدت توسط سی دی و دیسکت در حال گسترش است. نحوه کار این ویروس بسیار زیرکانه است - این ویروس با سرعت کمی فایلهای کامپیوتر را آلوده می کند تا کاربر فورا به وجود یک ویروس در کامپیوتر پی نبرد ، این روند ادامه پیدا می کند تا جایی که بیشتر برنامه ها و فایلهای شما را آلوده می کند و از دلایلی که ممکن است شما به وجود ویروس در کامپیوترتان پی نبرید این است که فایلهایی که حاوی این ویروس هستند از کار نمی افتند و برنامه ها و فایلها کماکان اجرا می شوند {البته برنامه ها در حین اجرا دچار اشکالاتی می شوند} و این خود دلیل دیگری است که کاربران آن فایل را پاک نمی کنند و حتی آن را به دیگران نیز می دهند . بدون اقراق من آن را در کامپیوتر تمام دوستانم پیدا کردم و از تمام عزیزانی که این مقاله را می خوانند تقاظا دارم که کامپیوتر خود را توسط این ویروس کش Scan کنند تا ریشه این ویروس کنده شود
در این آدرس می توانید اطلاعات مربوط به این ویروس را مشاهده کنید : http://www.avast.com/eng/win95cih_1x.html


در آخر هم باید بگویم موفقیت یا عدم موفقیت ویروس کش iris بستگی به تنظیمات صحیح آن دارد.

نکته :تنها ویروس کشی که Database یا به عبارتی کتابخانه ویروس Iris را در خود جای داده است ، Avast می باشد و همچنین ویروس کش Avast تمام ورژن های ویروس Win95.CIH را شناسایی می کند.




1.2: سطح امنیتی ضد ویروس را در حالت High بگزارید تا تمام فایلها ، با هر پسوندی که هستند ویروس کشی شوند و توجه داشته باشید تمام ویروس کش های فوق، حالتی را با عنوان Heuristic دارند و باید آن را فعال کرده و در حالت High بگذارید. Heuistic به معنی اکتشافی است و در این حالت ویروس کش، به طرز هوشمندانه ای اقدام به ویرس یابی می کند و حتی ویروس هایی که در Library یا Data Base ویروس کش تعریف نشده اند را نیز می تواند شناسایی کند.
توجه داشته باشید خیلی از ویروس هایی که در کامپیوتر شما پنهان شده اند به این روش آشکار می شوند. در حقیقت این نوع ویروس ها دو زیست هستند و مرتبا تغییر می کنند و ویروس کش، در حالت عادی نمی تواند آنها را بیابد. این روش در مواردی که ویروس کشتان را به روز رسانی نکرده اید و یا ویروس در Library ضد ویروس تعریف نشده بسیار کارامد است
برای آگاهی بیشتر و اطلاع از نحوه انجام این تنظیمات به آدرس زیر مراجعه کنید :http://mohammad200300.blogsky.com/1389/07/21/post-168/



نکته : همه ویروس کش های فوق دارای قابلیت Heuristic یا اکتشافی می باشند. البته هر یک از ویروس کش ها از الگوریتم و روش شناسایی منحصر به فردی بهره می برد به طوری که هر یک از آنها عملکرد متفاوتی را در این بخش نشان می دهند.به عنوان مثال ویروس کش Mcafee حتی کدهای مخربی را که در یک فایل TXT نوشته شده باشید را نیز شناسایی و نابود می کند.
قابلیت این گزینه زمانی بیشتر نمایان می شود که به دلایلی ویروس کش را به روز نکرده باشید و یا ویروسی که با آن مواجه شده اید هنوز در کتابخانه ویروس کش(Library یا Data base آن) تعریف نشده باشد







2: استفاده از برنامه های ضد برنامه های جاسوسی یا همان Anti SpyWare و Anti AdWare که بهترین آنها Ad aware و SpySweeper می باشند و آنها را به ترتیب از سایتهای زیر می توانید دانلود کنید www.lavasoft.com و www.webattack.com



نکته: برنامه SpySweeper یک برنامه بسیار عالی است که به دائما در حال بررسی کوکی ها و دیگر برنامه های مخرب احتمالی است و به طور خودکار کوکی های خطرناک را پاک می کند. این برنامه دارای یک سکنر Spyware هم هست و مثل ویروس کش ها می تواند درایوهای هارد را بررسی کند ولی با این تفاوت که این برنامه به جای ویروس ، برنامه های جاسوسی را یافته و آنها را از بین می برد.







3: استفاده از یک نرم افزار ضد هکر (Firewall)
نسخه رایگان ویروس کش Avast دارای فایروال نیز می باشد.
zone alarm که به ضد ویروس هم مجهز شده انتخاب بسیار خوبیست.


نکته مهم : هر چند zone alarm حرفه ایست وکارایی بسیار خوبی دارد ولی این برنامه نه تنها سرعت سیستم را کاهش می دهد بلکه باعث افت سرعت اینترنت نیز می شود پس اگر از Dial Up استفاده می کنید قید این برنامه را بزنید. همچنین سیستمی که Zone Alarm را روی آن نصب می کنید باید حداقل 1 گیگابایت رم داشته باشد تا سرعت سیستم مطلوب بماند. در کل این نرم افزار را فقط به کسانی که ADSL و کامپیوتر پرسرعتی دارند توصیه می کنم.

www.zonealarm.com


نکته مهم : هرگز به Firewall خود ویندوز اتکا نکنید زیرا دیواره آتش ماکروسافت فقط برای تامین حداقل امنیت کامپیوتر شما ارائه شده و در بسیاری از موارد نمی تواند محافظ خوبی برای کامپیوتر شما باشد. همچنین در صورت نصب یک ضد هکر کارآمد و حرفه ای مثل دو مورد فوق ، حتما Firewall ویندوز را غیر فعال کنید - در غیر این صورت تداخل به وجود آمده باعث عدم کارایی مناسب Firewall و در نتیجه قفل کردن ویندوز در هنگام اتصال به اینترنت خواهد شد.







4: Service Packهای ویندوز را دانلود کنید و همیشه ویندوز خود را به روز نگه دارید . البته با سرعت پایین اینترنت در ایران این کار عملا غیر ممکن است و به همین خاطر شما می توانید Service Pack 2 یا SP3 ویندوز اکس پی را از طریق سی دی خریداری کنید.
این نکته در مورد ویندوز سون و ویستا هم صادق است









5: تنظیمات صحیح خود سیستم عامل و عدم به اشتراک گذاری فایلها. این تنظیمات عبارتند از غیر فعال کردن NetBios و سرویس Remote Assistance و بستن مسیر ورودی کرمهایی شبیه MsBlaster که حفره آن همیشه ممکن است خطر ساز باشد.
نکته : اگر از یک ضد هکر یا به عبارتی Firewall استفاده کنید خطرات فوق دفع خواهند شد بدین جهت از توضیح موارد فوق صرف نظر می کنیم.







6: عدم استفاده از برنامه های به اشتراک گذاری فایل از جمله Kazza,BitTorrent و ... که به علت نقص های بیشمار و بعضا همراه داشتن برنامه های جاسوسی استفاده از آنها دیوانگی است.
نکته مهم: در هنگام نصب این برنامه ها ، در قسمت i Agree یا Agreement به شما اطلاع داده می شود که در صورت نصب این برنامه ، اطلاعات شما با دیگر کامپیوتر ها به اشتراک گذاشته می شود و دیگران نیز به اطلاعات شما دسترسی پیدا می کنند و از آنجایی که اکثر کاربران، این قسمت را مطالعه نمی کنند از خطرات اینگونه نرم افزارها آگاهی ندارند. البته فقط برنامه های با اصل نصب و نسبتا قانونی مثل Kazza هستند که این نکته را به اطلاع کاربر می رسانند و ممکن است بسیاری از برنامه های این چنینی بدون اطلاع رسانی به کاربر ، اقدام به سرقت اطلاعات نمایند.







7: عدم استفاده از Internet Explorer :
خیلی از برنامه های جاسوسی و Trojanها فقط در صورتی دانلود و در نتیجه فعال می شوند که صفحه مربوطه توسط Internet Explorer باز شود، همچنین خیلی از کرمهای اینترنتی با استفاده از آسیت پذیری های اینترنت اکسپلورر گسترش پیدا می کنند. پیشنهاد می کنم از یک مرورگر دیگر به جای Internet Explorer استفاده کنید و قابلیت های PlugIn و Java Script آن را نیز غیر فعال کنید.
در این میان مرورگر Opera از همه سریعتر ، ایمن تر و کارآمد تر است. البته مرورگرهای کد باز Mozilla , Firefox نیز در میان کاربران عادی و سطح پایین محبوبیت نسبتا زیادی پیدا کرده است و به عنوان یک کارشناس مسائل کامپیوتری و امنیتی اکیدا توصیه می کنم آنها را نصب نکنید. زیرا این مرورگرها open source یا کد باز هستند و به همین خاطر هر کسی می تواند در آنها تغیر ایجاد کند و آنها را به انواع بد افزارها آلوده کند و یا نقایص امنیتی در آنها ایجاد کند که بعدها بتواند مورد استفاده هکر ها قرار گیرد.
برای اطلاعات بیشتر در مورد open source و لینوکس می توانید به این مقاله مراجعه نمایید : http://mohammad200300.blogsky.com/1387/01/06/post-151
برای اطلاعات بیشتر در مورد Opera و نحوه غیر فعال کردن Java Script در این مرورگر به این مقاله مراجعه نمایید :

http://mohammad200300.blogsky.com/1385/09/12/post-141/









8: افزایش امنیت Internet Explorer:
به هر حال در مواقعی باید از مرورگر استاندارد اینترنت یعنی Internet Explorer استفاده کنید به همین خاطر روش های افزایش امنیت Internet Explorer را نیز بیان می کنم.


8.1 : ابتدا آخرین نسخه IE را از سایت ماکروسافت دانلود و نصب کنید - فعلا 8.0 می باشد با حجم 16 مگابایت


8.1: cookieها را بعد از قطع شدن از اینترنت پاک کنید ، البته اگر مدت طولانی به اینترنت وصل بوده اید و در وبلاگ یا ایمیل خود وارد شده اید نیز حتما این کار را در حین کار با اینترنت نیز انجام دهید. در صورتی که به محتویات Temporary Internet Files نیاز ندارید آنها را هم پاک کنید، برای انجام این کارها مراخل زیر را دنبال کنید
Internet Explorer > Internet Option > Delete Cookie , Internet explorer > Internet Option > Delete Files...



8.2: جلوی کوکی هایی که می تونن خطرناک باشند را بگیریم. برای این کار مراحل زیر را طی کنید و حالت Medium High را انتخاب کنید
internet Explorer > Internet Option > {tab} Privacy



8.3: جلوی Pop Up ها را بگیرید : خیلی از PopUp ها باعث قفل شدن و در نتیجه بسته شدن IE می شوند و حتی می توانند حاوی کدهای مخرب و ویروس نیز باشند. برای این منظور به منوی tools رفته و Pop up blocker را فعال کنید. البته به طور پیش فرض این گزینه فعال است.



8.4: پاک کردن و غیر فعال کردن ذخیره سازی پسورد: Internet Explorer پسورد وبلاگ و ایمیلهایتان را در خود ذخیره می کند. از این رو هکرها می توانند به پسوردهایتان دست یابند. برای انجام این کار مراحل زیر را طی کنید:
Internet Explorer > Internet Option > {tab} Content > Auto Complete و سپس دکمه Setting و بعد از آن دکمه Delete AutoComplete History را می زنیم.در آخر هم تیک گزینه User Names & Passwords on Forms را بر می داریم.
همچنین در بسیاری از سایتهایی که برای ورود به آنها نیاز به نام کاربری و پسورد دارید (مثل سایت ایمیل یاهو و تویتر و ...) گزینه ای وجود دارد به نام Remember me یا مرا بخاطر بسپار که اکیدا توصیه می شود این گزینه را تیک نزنید.با تیک زدن این گزینه، coocie های مربوطه نام کاربری و پسورد سایت مذبور را در خود ذخیره می کنند و در کامپیوترتان باقی می مانند و سرقت اطلاعات حساب کاربری شما به راحتی صورت می پذیرد.



8.5: صفحاتی که عکس یا عکسهای آنها نمایان نمی شود را Refresh نکنید ، چون این یکی از روشهای آلوده سازی کامپیوتر قربانی به ویروس یا تروجان است و برای دیدن عکس مذبور روی آن کلیک راست زده و سپس گزینه Show Picture را بزنید. ممکن است علاوه بر عکسها ، قسمت های دیگر سایت نیز به درستی Load نشده باشند - در این صورت هم Refresh نکنید و آدرس آن سایت را دوباره در یک صفحه جدید IE یا Opera وارد کنید.









9: برنامه ها را از سایت اصلی شان دانلود کنید :
از چه سایتی برنامه Download می کنید؟؟؟ ابتدا باید سایت مورد نظر را از آدرس فایلی که برای دانلود وجود دارد مورد بررسی قرار دهیم { مثلا www.opera.com/opera11.exe را داریم و باید به سایت www.opera.com برویم} و مطمئن شویم که برنامه مربوطه برای همین سایت است و هیچ وقت برنامه ها را از سایتهای ثالث نگیریم چون هیچ دلیل منطقی برای این کار سایت های ثالث وجود ندارد و به احتمال زیاد برنامه ای که آنها برای دانلود گذاشته اند دارای ویروس یا دیگر کدهای مخرب است و این نکته باید مورد توجه شرکتهایی که به رایت سی دی مشغولند و سایتهایی که برنامه ها را برای دانلود معرفی می کنند باشد.
برای پیدا کردن سایت اصلی برنامه باید در گوگل به این صورت جستجو کنید :
Official Site + Name Of Program
( بجای Name of program باید نام برنامه مربوطه را بنویسید )
همچنین می توانید نام برنامه مورد نظر را در سایت www.download.com وارد کنید و برنامه را از این سایت که معتبرترین سایت دانلود نرم افزار در جهان است دانلود کنید.

معمولا سایتهایی که برنامه های دیگر شرکتها را برای دانلود می گذارند اسم های عجیب و غریب و طولانی دارند { این دو آدرس را مقایسه کنید : www.tooto.com/spyhunter.zip, www.aktami.cu.ne/pub~/spyhunter.zip}
یکی دیگر از مشخصه های سایتهایی که برنامه هایی که برای دانلود گذاشته اند مطعلق به خودشان نیست این است که آنها لیست های طویلی از برنامه های مختلف دارند که همگی آنها از همان {سایت}Domain و بدون توضیح و Preview و Help و ... می باشند، باید بدانید سایتی که برنامه خودش را برای دانلود گذاشته اولا تعداد محدودی برنامه دارد ، ثانیا برنامه را همراه Tutorial و Help و خیلی چیزهای دیگر معرفی می کند و آدرس درست و حسابی دارد ، همچنین در سایت اصلی برنامه، عکسها و Screen Shot هایی نیز همراه با توضیحات اضافه از برنامه مورد نظر وجود خواهد داشت.

سایتهایی که آدرس آنها مثل IP هست بسیار خطرناکند و ممکن است Admin آن سایت با بدست آوردن IP شما که از طریق بازدید شما از آن سایت به دست او می رسد اقدام به هک کردن شما کند یا همانطور که گفتم برنامه ای که در آن سایت برای دانلود قرار گرفته حاوی ویروس یا تروجان ... باشد. نمونه یک سایت و فایل خطرناک که آدرس آنها به جای domain آدرس IP می باشد: { IP حاوی چهار قسمت عددی می باشند}http://126.38.26.32.com/global.html , http://85.191.88.251.com/program.exe


در مورد برنامه هایی که دارای محدودیت زمانی یا دیگر محدودیت ها هستند این سوال پیش می آید که اگر ما آن برنامه را از این سایت اصلی دانلود کنیم چگونه می توانیم محدودیت آن را از بین ببریم و در جواب شما باید بگویم که ابتدا نسخه Trial یا Demo برنامه را از سایت اصلی آن بگیرید و سپس سریال نامبر یا کرک (Crack) آن برنامه را که حجم خیلی کمی هم دارد از سایتهایی که برای این منظور می باشند دریافت کنید ، البته در موارد بسیار نادری اتفاق می افتد که کرک مربوطه حاوی ویروس است. ولی خطر این روش خیلی کمتر از دریافت نسخه کامل کرک شده برنامه است و بهتر است از کرکهایی که شماره سریال در اختیار شما می گذارند استفاده کنید(اصطلاحا به آنها Keygen می گویند) و کرکهایی که به جای فایل اصلی جایگزین می شوند خیلی مطمئن نیستند و حتی ممکن است از قابلیت های برنامه بکاهند و برنامه دچار مشکلاتی از قبیل Hang کردن و ... شود. خاطر نشان می کنم دریافت سریال برنامه هیچ خطری ندارد و مطمئن ترین راه کرک کردن نرم افزار است.
به سایت هایی که برنامه ها را کرک می کنند و آنها را برای دانلود می گذارند سایتهای Warez یا غیر قانونی می گویند.








10: به آیکن و پسوند فایلهایی که به هر طریقی از اینترنت یا سی دی و ... می گیرید توجه کنید.
به عنوان مثال فایلی مشابه این صد در صد ویروس است : angelina.jpg.exe
از آنجایی که در ویندوز به طور پیش فرض پسوند فایلها نمایش داده نمی شوند ، نام فایل بالا به صورت زیر نمایان می شود
angelina.jpg
ولی آیکن آن نشان دهنده یک فایل اجرایی است و اگر کاربر دقت کافی نداشته باشد فکر می کند فایل مذکور یک عکس است و آن را باز می کند.
(عکس شماره یک - Security1)



10.1: همیشه به آیکن و پسوند عکسها و فایلهایی که از طریق چت می گیرید توجه کنید و از طرف مقابل بخواهید که عکس یا فایل مربوطه را به ایمیلتان بفرستد چون سرویس ایمیل یاهو از Norton Anti Virus بهره می گیرد و فایلهایی که از طریق ایمیل یاهو رو و بدل می شوند توسط این ضد ویروس Scan می شوند و فقط در موارد نادری ممکن است Yahoo ویروسی که همراه فایل است را نشناسد به همین خاطر فایل مربوطه را پس از download با ویروس کشهای McAfee یا Avast یا AVG نیز Scan کنید - چون یاهو از ضد ویروس Norton استفاده می کند -







11: System Restore را غیر فعال کنید :
همانطور که می دانید اگر فایل های سیستمی مثل exe , dll , com پاک شوند یا در آنها تغییری ایجاد شود، یک نسخه از آنها در قسمتی به نام System Restore ذخیره می شود تا در صورت لزوم بتوانید ویندوز را به دوره زمانی مورد نظر بازگردانید . این مسئله زمانی خطر ساز می شود که یک فایل ویروسی را به صورت دستی یا به کمک برنامه های ضد ویروس پاک{Delete} یا تمیز{Clean} کرده اید، ولی غافل از اینکه ویندوز نسخه اصلی و دست نخورده این فایلها را در جایی دیگر حفظ کرده است و ویروس می تواند دوباره فعال شده به فعالیت خود ادامه دهد. برای از کار انداختن System Restore مراحل زیر را دنبال کنید:
Control Panel > System > {tab} System Restore > Turn off System Restore on All Drive









12: با عکسهای آلوده به ویروس چه کار کنیم :
شاید اتفاق افتاده باشد که نیاز دارید عکسهای یک سایت مشکوک را ذخیره نمایید ولی نگرانید که این عکس حاوی تروجان یا ویروس مخصوص فایلهای JPG باشد - برای رفع آلودگی عکس مربوطه را (در صورت امکان در کافی نت) باز کنید و کلید Print Screen را فشار دهید و بعد از آن برنامه Paint را باز کنید و Ctrl + V را بزنید و حالا می توانید عکس را با خیال راحت با هر پسوندی ذخیره کنید.
شاید بپرسید چرا برای این کار از برنامه های Picture Converator استفاده نکنیم و در جوابتان باید بگویم که ممکن است در فرایند تبدیل فایل ممکن است کدهای ویروس نیز ترجمه شده و همراه عکس Convert شده باقی بمانند ولی در روش فوق، فرایند تهیه عکس هیچ نیازی به عکس مشکوک به ویروس ندارد.







13 : هرگز اسم کامپیوتر {Computer Name} خود را واقعی ندهید. هکرها می توانند اسم کامپیوتر شما و در نتیجه اسم شما را بیابند و برای جلوگیری از این کار یک اسم مستعار برای خود انتخاب کنید. همچنین از وارد کردن اسم و مشخصات واقعی خود در برنامه هایی مثل Photoshop و غیره که در زمان نصب از شما اسم و مشخصات می خواهند نیز خودداری کنید.









14: عدم استفاده از فلش مموری های USB (تا جای ممکن از مموری ها - فلش مموری های USB و مموری های موبایل و SD و ... - برای انتقال اطلاعات استفاده نکنید) و به جای آن از CD , DVD استفاده کنید.






15 : استفاده از راه های امن برای انتقال اطلاعات :

برای اطلاعات بیشتر به این دو مقاله مراجعه کنیدhttp://mohammad200300.blogsky.com/1389/07/02/post-166/
http://mohammad200300.blogsky.com/1389/05/21/post-164/










این مقاله در قالب کتاب الکترونیکی جاوا نیز آماده شده که با کلیک روی لینک پایین می توانید آن را با حجم ۸۸ کیلوبایت دانلود کنید




http://s1.picofile.com/file/6222318908/security_increase.jar.html


این کتاب الکترونیکی قابلیت نصب و اجرا در تمام مدل های سونی اریکسون و نوکیا را دارا می باشد




دوستانی که موبایل سامسونگ دارند باید علاوه بر فایل بالا ، این فایل را هم دانلود کنند و فایلهای Jad , Jar باید در یک شاخه و کنار هم باشند.

http://s1.picofile.com/file/6222319914/security_increase.jad.html

کسانی که از گوشی های نوکیا و سونی اریکسون استفاده می کنند نیازی به این فایل ندارند 


درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان اموزش کامپیوتر و آدرس azizi68.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 3
بازدید ماه : 42
بازدید کل : 23049
تعداد مطالب : 21
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1